Friends

Sunday, December 26, 2010

Congrate Malaysia !!



barisan skuad kebangsaan Malaysia


Assalamualaikum dan selamat malam
suka sangat malam ni + gembira + bangga dengan persembahan mereka
persembahan siapa??
team bola sepak kebangsaan yang turun menentang Indonesia
team Indonesia ni pun terer jugak tau
pertemuan Mas VS Ina ni kali yg ke-6
dengan Malaysia menang 2X
eh berapa gol tu?
3-0 beb !!
hebat x hebat Malaysia
aku tgok dr awal permainan smpai la wisel penamat
perlawanan pertama agak slow bg kedua-dua pasukan
berakhir 0-0 hingga rehat separuh masa yang pertama
bila dh masuk separuh masa kedua tu
pasukan Malaysia terus memburu gol 
part yang aku geram tu
bile golkeeper Indon Markus *betol ke name dy aku x ingat
ade sorang player Malaysia nk wat sepakan penalti
tp tibe2 dy ckp ade orang suluh laser kt mata dy
tu yang sampai perlawanan berhenti lebih 5 minit tu
aishh.. macam2 la mereka nih
then terus la macam kne badi pun ade
sedap je gol masuk ke gawang Indonesia
hahaha
sampai la ke wisel penamat
Malaysia 3-0 Indonesia

aku doakan agar skuad kebangsaan Malaysia akan terus memenangi perlawanan ke2 
di Indonesia nti

p/s : target aku kali ni berjaya 3-0
         next target 5-0 tp mcm tinggi sangat..haha x kire la brape2 pon  :)

MALAYSIA BOLEH !!!!

pky jersi baru~


1 comment:

  1. hahaha...
    abis smgt tgk bola..
    mengalahkn along ni..

    ReplyDelete

just tinggalkan komen kalian di sini yaa :)