Friends

Sunday, January 16, 2011

FLU.. FLU.. FLU





haccumm...haccuumm...

atoyai... perkara yg x digemari nih....
FLU a.k.a SELSEMA....
dh nk masuk 3 hari dh kne selsema nih....
suhu bdn ok.. normal (ceh bile mase ko check,g klinik pon x)
semalam puas berjalan2...
motif asal cuma nk beli tiket balik raya cina nti...
tp lpas beli tiket lain pulak jd nyer...
singgah ke TBS..
erkk.. ape tuh????



*kaunter tiket Terminal Bersepadu Selatan...

waahhh...syok jugak...
wat mse ni Bukit Jalil tu cuma bus stand sementara...
tmpt asal kt Pudu...
yg TBS ni baru je lagi...
dh mcm airport pun ade...
tp byk masih kosong lagi...
tp yang best nyer ade tiket Mara Liner dr sini ke Kota Tinggi... ^_^
tu yang best..
xpayah la aku nak berhenti kt Larkin..
pastu kne amik bus ke Kota Tinggi...
xper2 tu lain kali...
cuti sem nti aku amik dr situ... :)
then kami dr Bandr Tasik Selatan tu ke PWTC...
teman Ras tgok Hentian Putra jap...
sambil2 gatai kaki masuk The Mall jap..
kebetulan ade Lion Dance..

*lebih kurang mcm ni la..

live punye,, kami pun singgah la jap smpai habis persembahan...
pastu kami ronda2 la kt situ..
sempat gak beli jam RM10....
memula nk WINDOW SHOPPING je...
tp sebab berkenan dgn jam tu terus beli....
pusing2 perut pon lapar...
td dh lunch dkt Bukit Jalil...
kami singgah McDonalds...


aku just beli Double Cheese Burger wif Coke...
x nak mkn berat2 sgt..
ni pon kire berat la jugak...
ingat nk singgah PIZZA HUT... tp dyorg mls...
then kami pon pulang terus ke Pandan Indah..
dengan menaiki LRT....
smpai2 uma dlm kul5 lbih...
penat woo + flu aku nih..
smpai la nih x baik2 lg..
aku plak tibai minum air sejuk... +.+
nk buek cmno...huhu
ok la...

mood sekarang : FLU menjadi-jadi....T_T

2 comments:

just tinggalkan komen kalian di sini yaa :)